یکی از استارتاپ هایی که در سال های اخیر مورد توجه افراد و شرکت ها قرار گرفته است استارتاپ های مالی هستند. این استارتاپ ها با استفاده از نرم افزارهاو سخت افزارهای مناسب، خدمات مالی به شرکت ها و دیگر کسب و کارها ارائه می کنند. البته به این موضوع توجه داشته باشید که این استارتاپ ها به هیچ عنوان نمی خواهند جای مؤسسات مالی و بانک ها را بگیرند. این استارتاپ ها فقط به ارائه خدمات مالی، پرداخته و در کنار بانک ها و مؤسسات مالی، مسیری درست برای پیشرفت فعالیت های بانکی را فراهم می آورند.
نکات مهم در راه اندازی استارتاپ های مالی
برای این که بتوانید در راه اندازی استارتاپ ها، موفق ظاهر شوید باید یک سری نکات را رعایت کنید. با رعایت این نکات می توانید مسیر راه اندازی را به خوبی طی کرده و استارتاپ خود را به سرعت به مرحله اجرا برسانید. بعد از گذشت از این مرحله نیز محصولات و خدمات استارتاپ شما مورد استفاده قرار گرفته و کسب و کار شما وارد فاز سوددهی می شود. این نکات به شرح زیر می باشند:
استفاده از ایده بکر
برای این که استارتاپ شما موفق باشد باید از ایده ای ناب و غیر تکراری استفاده کنید. در استارتاپ های مالی نیز همین موضوع صدق می کند. شما باید خدماتی را تعیین کنید که افراد جامعه به آنها نیاز داشته باشند. تنها در این حال است که به سمت استفاده از این محصولات و خدمات کشیده شده و از آنها استفاده خواهند کرد. پس سعی کنید ایده استارتاپ خود را پس از جستجو و تحقیقات مختلف، انتخاب نمایید.
استفاده از تیمی متخصص
در راه اندازی استارتاپی که در زمینه مالی فعالیت می کند باید از افراد دانش آموخته و حرفه ای استفاده کنید. خدمات و محصولات این استارتاپ ها دارای وجه تخصصی بوده و باید به دست افراد تحصیل کرده و دارای تجربه، طراحی و تولید شوند. از این رو سعی کنید در انتخاب افراد تیم، دقت بسیار زیادی داشته باشید.
استفاده از تجربه افراد و خدمات مشاوره ای
یکی از نکات دیگر در راه اندازی استارتاپ های مالی این است که از تجربه و خدمات مشاوران مجرب، استفاده کنید. به این ترتیب می توانید در تولید و ارائه این محصولات و خدمات، به بهترین شکل ممکن عمل نمایید.
اهداف استارتاپ های مالی
استارتاپ هایی که در زمینه مسائل مالی به ارائه خدمات می پردازند دارای اهداف خاصی هستند. از اهداف این استارتاپ ها می توان به رفع مشکلات مالی شرکت ها، سازمان ها و افراد، اشاره نمود. این استارتاپ ها با استفاده از فناوری های به روز و پیشرفت هایی که در این زمینه رخ داده است سعی دارند مشکلات مالی موجود در بخش حسابداری و حسابرسی ادارات و … را رفع کنند. این استارتاپ ها با طراحی نرم افزار و سخت افزارهایی حرفه ای، به نیازها و مشکلات مالی پایان می دهند. فعالیت این کسب و کارها در کنار فعالیت بانک ها و دیگر مراکز مالی، باعث می شود تا شرکت و سازمان ها بتوانند در کمترین زمان و با دقت بالایی، به مسائل مالی خود رسیدگی نمایند.
سرمایه راه اندازی استارتاپ های مالی
راه اندازی استارتاپ های مالی همانند دیگر کسب و کارها به سرمایه نیاز دارد. شما باید قبل از این که اقدام به راه اندازی این نوع استارتاپ ها کنید هزینه آن را برآورده کرده و سپس قدم در این راه بگذارید. چنانچه نتوانید سرمایه لازم برای راه اندازی استارتاپ مورد نظر را جمع آوری نمایید احتمال این که کسب و کارتان با شکست روبرو شود وجود دارد؛ زیرا نبود سرمایه می تواند منجر به نیمه کاره ماندن تولید و ارائه خدمات و محصولات شود. در این حالت نیز محصولات تولید شده دارای کیفیت و کارایی قابل قبولی نخواهند بود. پس سعی کنید ابتدا هزینه ها را برآورد نمایید.
جذب سرمایه برای استارتاپ های مالی
به منظور جذب سرمایه لازم برای تأسیس کسب و کارهای فعال در حوزه پول، می توانید از شرکت ها و افرادی که اقدام به سرمایه گذاری در کسب و کارهای نوپا می کنند کمک بگیرید. با استفاده از موقعیت مالی این سرمایه گذاران می توانید محصولات و خدمات مورد نظر خود را تولید کرده و به بازار ارائه کنید. در عوض امکانات مالی که از این سرمایه گذاران دریافت می کنید می توانید بخشی از سود و یا سهام استارتاپ را به آنها، انتقال دهید.
بدون دیدگاه